color correcting hudpleie

 

Color correcting er ikke et nytt ord innen sminke og skjønnhet, men har hatt en veldig oppsving i popularitet de siste årene. Ideen bak teknikken er å nøytralisere og korrigere farge i ansiktet ved å påføre kontrastfarge over området man ønsker å dekke.

Color correcting produkter er supre å bruke, men er også et ekstra steg i hudpleierutinen om morgenen. Det er kanskje ikke alltid tiden strekker til, og da er det fint å kunne gjøre mye av jobben på forhånd, før en påfører sminke.

Her er en oversikt over de fire største problemene color corrector er laget for å hjelpe med, samt riktige hudpleieprodukter som kan nøytralisere tilstanden.

 

Røde områder


 

Rødhet, enten det er fra rosacea, irritasjon, eller hudens naturlige fargetone, er det største problemområdet fargekorrigerende produkter er laget for å takle. Rød er på motsatt side av grønn på fargehjulet, og grønne toner brukes da for å nøytralisere røde områder.

Det som ofte hender er at den grønne fargen utligner en fargeujevnhet, men erstatter den med en annen. En behøver da mer produkt, for eksempel foundation, for å nøytralisere den grønne tonen. Noen produkter er tynnere i konsistensen og man får ikke det grønnaktige skjæret, men det går også utover effekten og dekkevnen på de røde partiene.

 

 

calm redness relief serumCalm Redness Relief Repairing Serum er et tyntflytende, silkeaktig serum som effektivt lindrer og roer ned rødhet og irritasjon. Hudens beskyttende barriere styrkes ved hjelp av beroligende og reparerende ingredienser, samt planteekstrakter som virker betennelsesdempende. Dette reduserer merkbart faktorene som er knyttet til vedvarende rødhet og følsomhet.

kr. 399,-

 

 

 

 

Gusten hud


 

Gusten hud korrigeres som oftest med rosa eller lavendel nyanser for å gi liv og glød.

 

 

resist pure radiance skin brightening treatmentResist Pure Radiance Skin Brightening Treatment hjelper med å gi liv til blass hud på to måter. Den frisker opp gusten hud med mineralpigmentene titanium dioxide og mica. Skin Brightening Treatment inneholder også ingredienser som lakris ekstrakt og morbær ekstrakt som har vist seg å forbedre hudteksturen og jevne ut hudtonen. Den glatte teksturen på produktet gjør at den fungerer ypperlig som en primer!

kr. 439,-

 

 

 

 

Pigmenteringer


 

Hyperpigmentering, enten det skyldes solskader, hormoner eller er arvelig betinget, er et stort problemområde for mange. Ferskenfargede sminkeprodukter er ofte anbefalt for å minske fremtredende mørke partier.