Kviseutbrudd og urenheter er for mange ikke nødvendigvis begrenset til kun ansiktet. I kampen mot «bacne», «buttne», keratosis pilaris og diverse urenheter finnes det heldigvis god hjelp å få.

Unngå forverring av problemet

  • Skyll skikkelig ut sjampo og balsam. Balsam har mykgjørende ingredienser som kan tette porer om det blir liggende på huden. Vask gjerne kroppen som siste steg for å bli kvitt rester av hårpleie.
  • Unngå såpe i fast form. Ingrediensene som holder såpen solid kan tette porer og gjøre utbrudd på kroppen verre.
  • Gjør en dusj til første prioritet etter trening og svetting. Dette er muligens en selvfølge for de fleste, men blir man gående for lenge vil svette blandes med hudpleieprodukter, bakterier og sminke på huden, noe som skaper en ideell grobunn for kviser og tette porer. Dersom en dusj ikke lar seg gjøre, bytt til tørre, rene klær. Dette vil redusere mengden svette og bakterier som er i kontakt med huden, og igjen minske sannsynligheten for utbrudd.
  • Unngå grovkornete skrubber, problemet kan ikke slipes bort. Det vil kun gjøre vondt verre.
  • Bruk en mild dusjsåpe med lite eller ingen parfyme

Behandling

 

Clear Exfoliating Body Spray 2% BHA  kr 329,-

Dette er et produkt som raskt bekjemper akne på kroppen, og hindrer nye utbrudd. Salisylsyren (pH 3.2 til 3.8) trenger inn i poren og fjerner urenheter, komedoner og kviser mens anti-irritanter beroliger rødhet i huden.
Clear Exfoliating Body Spray 2% BHA er ideell for alle som sliter med sta akne på kroppen, uansett alder og hudtype.

 

 

Clinical KP Treatment Cloths kr 189,- / 439,-

Dette er engangskluter som er enkle i bruk og forbedrer og motvirker nupper i huden hvor som helst på kroppen. Klutene inneholder også beroligende ingredienser som reduserer rødhet og irritasjon.
Clinical KP Treatment Cloths er for alle med mild til alvorlig grad av keratosis pelaris (KP). Formelen er egnet for alle hudtyper, og anbefales også ved kviser på kroppen generelt. Ypperlig for tenåringer som sliter med kviser og keratosis pilaris!

 

 

Resist Weightless Body Treatment With 2% BHA  kr 349,-

Dette er en anti-age body lotion som inneholder en effektiv mengde salisylsyre (BHA) formulert med et pH område på 3,2 til 3,6 . Den peeler huden og etterlater den sunn og frisk. Grov, ujevn hud mykes opp og kviseutbrudd heles. Kollagen produksjonen stimuleres og dette fører til en klarere hudtone.
Resist Weightless Body Treatment With 2% BHA er en silkeaktig, lett fuktighetskrem som tørker til en matt finish. Fullpakket med dokumenterte antioksidanter og potente anti-irritanter som holder huden ungdommelig og frisk. Forbedrer også misfarging fra solskader.

Kilde: paulaschoice.com